06 - 214 08 380 info@ldwebs.nl

Portfolio Webdesign

Op deze pagina vindt u een greep uit de door LdWebs opgemaakte websites.

Vakcentrum Noord.

Vakcentrum Noord biedt werktrajecten aan die clienten klaarstomen voor een kansrijke baan binnen de (af) bouw, techniek en industrie. Tijdens deze trajecten wordt gestart met een interne vaardigheidstraining welke verzorgd worden door ervaren instructeurs en waarbij de basisbeginselen van het gewenste beroep eigen worden gemaakt.

Bekijk deze website:

www.vakcentrumnoord.nl

United Work

Heeft als doel mensen volwaardig mee te laten draaien in de maatschappij en biedt ondersteuning aan mensen die om welke reden dan ook lastiger aan werk kunnen komen of lastiger een werkplek kunnen behouden.
Daarnaast adviseren zij werkgevers hoe een duurzaam beleid te voeren ten aanzien van re-integratie in de breedste zin van het woord en personeelsvraagstukken.

Bekijk deze website:

www.unitedwork.nl/

Vakantiehuis Odoorn

Loopgroep Klazienaveen.

LdWebs heeft de website van de “Loopgroep Klazienaveen” ontwikkeld en in onderhoud, evenals de websites van de verschillende evenementen van de loopgroep. De website van de Oosterbosrun is nog “in ontwikkeling”.

Vakantiehuis Odoorn

Aan de rand van het mooie dorp Odoorn in Zuidoost-Drenthe staat op het erf van een kleinschalig akkerbouwbedrijf dit bijzondere moderne gebouw. In dit gebouw is een appartement gerealiseerd voor 4 tot 6 personen. Vanuit het appartement heb je een prachtig en rustgevend uitzicht over het Drentse landschap en onze 6 Alpaca’s.

Bekijk deze website:

www.vakantiehuis-odoorn.nl/

Vakantiehuis Odoorn

Stichting Triathlon Klazienaveen.

Organisator van de “Plus Fischer Triathlon Klazienaveen” met o.a. het Nederlands kampioenschap op de middenafstand (1.900 meter zwemmen, 90 kilometer fietsen en een halve marathon, 21,1 kilometer lopen)

Bekijk deze website:

www.triathlonklazienaveen.nl

Fietshuis Koen – Emmerhout

Frisse nieuwe fietsenwinkel in Emmerhout, met een groot aanbod aan fietsen, zowel nieuw als tweedehands en met of zonder motor. Tevens kunt u bij hier terecht voor reparaties van of onderhoud aan uw fiets.

Bekijk deze website:

www.fietshuiskoen.nl/

Vakantiehuis Odoorn

Cafetaria ’t Kruuspunt, Nieuw-Dordrecht.

Gezellig cafetaria voor het hele gezin in het centrum van Nieuw-Dordrecht. Hier wordt, op klantvriendelijke wijze, een breed assortiment geserveerd. Echt voor elk wat wils, van een broodje of snelle hap tot hele gerechten.

Bekijk deze website:

www.cafetaria-kruuspunt.nl/

De Groene Trambrug

De thee- en koffieschenkerij “De Groene Trambrug” staat centraal gelegen aan het fietspad langs het Koning Willem-Alexanderkanaal op één van de mooiste plekken in het Oosterbos. U kunt hier terecht voor een kopje Fair Trade thee of koffie met een stuk appeltaart of veenbeskoek maar ook voor frisdrank of een ijsje. Tevens uw adres voor een high tea of een groepslunch.

Bekijk deze website:

www.degroenetrambrug.nl

Sportmassage Jan Bruinsma.

Jan Bruinsma werkt als sporttherapeut in Zwartemeer:

– sportmassage
– herstel- en conditietraining
– medical taping
– dry needling

Bekijk deze website:

http://www.sportmassage-bruinsma.nl/

Huidverzorging “Rita”

Bij “Huidverzorging Rita” hoeft er even helemaal niets en geeft u zich over aan een heerlijke ontspannende behandeling. Bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling, een Sabaaydi massage of een silk secret massage.

Bekijk deze website:

www.huidverzorging-rita.nl

H.O. Karst Tuinmachines

Verkoop van Tuinmachines, zowel nieuw als gebruikt. Van bezem tot veegmachine en van handmaaier tot tuintrekker. Tevens reparatie van alles wat met tuinmachines te maken heeft.

Bekijk deze website:

www.ho-karst.nl

 

 

Veebedrijf Ausma Agri

Veebedrijf Ausma Agri

Ausma Agri

Mts. B en S Ausma, een agrarische onderneming die zich, naast een melkveehouderij en een vleesveehouderij, bezig houden met

– Woningverhuur
– Bedrijfsruimteverhuur
– Caravanstalling

 

Bekijk deze website:

www.ausma-agri.nl/